Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
beställa fotbollströjor i slutet av matcherna

#1
billiga fotbollströjor  fotbollsplanen under festperioden verkar fokus  Engelska fotbollsmyndigheter
  Fotbollströjor
  fotbollsförbundet, premier beställa fotbollströjor i slutet av matcherna  Engelska fotbollsmyndigheter är 'övertygade' om att säsongen 2020-21 kan slutföras som planerat om coronavirusprotokoll följs med 'fullständig efterlevnad'.
Fotbollsförbundet, Premier League, English Football League släppte ett gemensamt uttalande på torsdag och upprepade vikten av att följa nyligen förbättrade Covid-19-åtgärder.
Meddelandet kommer när professionella matcher fortsätter att avbrytas med regelbundenhet, med Aston Villa match mot Everton på söndagen den senaste Premier League matchen som ska skjutas upp fotbollströjor.
Med spelare som påminns om sitt ansvar efter flera överträdelser av sociala distanseringsregler från fotbollsplanen under festperioden verkar fokus nu ha flyttat till interaktioner på fältet
roma drakt.
Domare har fått i uppdrag att påminna spelarna om behovet av att hålla social distansering så mycket som möjligt under spel, särskilt när man firar mål.
Flera Premier League-chefer, inklusive Pep Guardiola och Frank Lampard, har försvarat spelare över målfirande, med Manchester City-chefen som beskriver kramar lagkamrater efter ett mål som en 'instinktiv' reaktion fotbollströjor.
Premier League delade också de uppdaterade protokollen som de har spridit bland toppklubbarna Manchester United paita Halvat.
Spelare uppmanas att hålla social distans vid alla tidpunkter före och efter matcher, och med tjänstemän under matcher.
De har också uppmanats att undvika att spotta och rensa näsan, avstå från att skaka hand eller krama medspelare. Det är inte heller tillåtet att byta tröjor i slutet av matcherna.
ReplyForum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB Theme © iAndrew 2016